Covid 19 prevencija

Sistem c19

Poštovani,

Kako je provera temperature efikasno sredstvo za sprečavanje širenja
COVID-19, jer je ona jedan od glavnih simptoma, a maska jedna od glavnih mera prevencije virusa, tako ovom prilikom želimo da Vam predstavimo portabilni sistem za beskontaktno merenje, analizu telesne temperature i prepoznavanje lica sa i bez maske - MEGVII.

Sistem zasnovan je na tehnologiji detekcije čela osoba koje se nalaze u prolazu i kamerama sa dualnim senzorima u infracrvenom i vidljivom spektru. Kamerama upravlja snažni sistem dubokog učenja i veštačke inteligencije (AI) Brain++, koji omogućava brzu i preciznu detekciju osoba sa povišenom temperaturom, kako bi se obezbedila zaštita u uslovima virusne epidemije.

Omogućava smanjenje rizika, povećava ličnu sigurnost i poboljšava efikasnost u prevenciji pojave ili širenja virusa u okviru Vaše kompanije/institucije. Namenjen je za objekte sa umerenim ili većim protokom osoba, gde se osobe kreću ka kontrolnom mestu u redu jedna po jedna ili manjim grupama. Sistem aktivira upozorenje kada neko sa visokom temperaturom ili bez maske prođe, što ukazuje na to da je tog pojedinca potrebno pregledati ručno,opomenuti ga da stavi masku ili mu odbiti ulazak...

Zbog svog jednostavnog, kompaktnog dizajna i portabilnosti može biti implementiran u kratkom vremenskom periodu, u javnim i kompanij­skim objektima, i tako obezbediti brzo skeniranje temperature osoba koje ulaze u Vaš objekat (3-4 osobe u sekundi sa tačnošću od ± 0,3°C).

Ovaj sistem koji se zasniva na veštačkoj inteligenciji (AI) pokazao se sigurnijim od ručnih termometra, jer eliminiše potrebu za bliskim fizičkim kontaktima među pojedincima, pa zbog svoje efikasnosti i praktičnosti već nalazi primenu u kompanijama, državnim ustanovama, bolnicama,školama širom sveta, kojima je od velike važnosti prevencija virusa i zaštita zaposlenih, klijenata, posetioca i dr.

Ukoliko ste zainteresovani za više informacija i konkretnu ponudu Triton IT tim Vam stoji na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Vaš Triton IT tim
Tel: + 381 (11) 63 04 322
Mail:office@tritonit.rs
www.tritonit.com